Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen
<
Attractiepark Slagharen
Attractiepark Slagharen
Attractiepark Slagharen
Attractiepark Slagharen
Attractiepark Slagharen
Attractiepark Slagharen
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Attractiepark Slagharen

Yihaaa! De zomer staat voor de deur en je krijgt zin om er samen met je vrienden of familie op uit te trekken en op avontuur te gaan. Voor een Wild West avontuur ga je natuurlijk naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Hier rol je van het ene avontuur in het ander. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte naar beneden en voel je de frisse wind door je haren waaien wanneer je in de Gold Rush door het Wilde Westen vliegt. Naast de vele attracties ontdek je ook het straatentertainment of kom je in het American Circus Theater de spectaculaire nieuwe show bewonderen. 

Heb je van al die avonturen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers voor de stoere cowboys en cowgirls. Aan één dag Wild West avontuur niet genoeg? Blijf dan overnachten in Slagharen! Het avontuur gaat de volgende dag dan gewoon weer door.

Coronamaatregelen
Attractiepark Slagharen is vanaf 30 mei 2020 weer geopend! Vanaf deze datum is het verplicht om een datum en tijdslot te reserveren voorafgaand aan je bezoek. Nadat je je ticket van ons hebt ontvangen, kun je via deze website jouw gewenste datum en tijdslot reserveren. Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail (het tijdslotticket). Je dient zowel ons ticket, als het tijdsslotticket mee te nemen naar Attractiepark Slagharen.

Let op: Na het maken van een reservering is het niet meer mogelijk om de bezoekdatum te wijzigen.

Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen.

Adres
Zwarte Dijk 37
7776PB Slagharen
Overijssel
Nederland

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Attractiepark Slagharen.

Telefoonnummer: 0523 - 68 30 00

Website: www.slagharen.com/nl