bij VRIJDAG

bij VRIJDAG
<
bij VRIJDAG
bij VRIJDAG
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Muziek maken
Word jij ontzettend blij van muziek en wil je samen met anderen muziek (leren) spelen en maken? Kies jouw instrument en doe mee in een van onze koren, ensembles of bands. Of huur een oefenruimte en ga zelf lekker experimenteren met muziek.

Beeldende kunst maken
Leer om te schilderen als De Ploeg, ontdek spelenderwijs verschillende druktechnieken of probeer een pakkend verhaal te vertellen in een foto(serie). Houd je van mode, kleding maken én duurzaamheid? Kom dan naar het modeatelier.

Theater maken
Duik in de wereld van theatergeschiedenis of geef je komische talent een podium. Combineer theater en zang in de musicalgroep of laat je fantasie de vrije loop met een groep enthousiaste theaterliefhebbers. Een introductiecursus theater is dé beste manier om te kijken of acteren iets voor je is.

Kies de cursus die bij jou past op bijvrijdag.nl. Vroege inschrijvingen zijn gegarandeerd van een plek, alle cursussen hebben een maximaal aantal deelnemers.

Corona-maatregelen
De gezondheid en veiligheid van onze cursisten, docenten, bezoekers en medewerkers staat altijd voorop. Daarom volgen we nauwgezet de adviezen en richtlijnen van de overheid en onze branchevereniging. Ook bestaat er bij VRIJDAG de mogelijkheid om restitutie van cursusgelden aan te vragen voor gemiste lessen ten gevolge van een lockdown.

Voor iedereen betaalbaar
Voor kinderen, jongeren én volwassenen met een Stadjerspas wordt het lesgeld en/of instrumentenhuur tot maximaal € 450,- vergoed door het Jeugdfonds Sport & Cultuur en Volwassenfonds Sport & Cultuur.
Jouw cultuurbudget kun je aanvragen via één van onze cultuurcoaches die intermediair zijn voor de fondsen. Check: bijvrijdag.nl/subsidie.

Website: bijvrijdag.nl