Vanwege corona-maatregelen is de klantenservice tijdelijk geopend van ma-vr van 13:00 – 17:00.

GOOV Muziektheater - De Producers

GOOV Muziektheater - De Producers

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

GOOV Muziektheater speelt van 26 tot en met 29 december 2020, ten tijde van de viering van 75 jaar bevrijding, De Producers in de Stadsschouwburg Groningen. Deze komische musical was op Broadway een enorm succes en werd bekroond met 12 Tony Awards.

Een succesvolle musicalflop
Producer Max Bialystock meent dat hij meer geld kan slaan uit een musicalflop dan uit een hit. Daarom gaat hij samen met zijn sullige boekhouder Leo Bloom op zoek naar het slechtst mogelijke verhaal, de slechtst mogelijke regisseur en de slechtst mogelijke acteurs.

Mel Brooks
De Producers is geschreven door de bekende filmregisseur Mel Brooks. Mel Brooks werd geboren in een Joods-Duits gezin. Hij diende tijdens de Tweede Wereldoorlog bij het Amerikaanse leger. Mel Brooks zag het als zijn taak om vreselijke dingen ‘onderhoudend’ te maken, hij had een unieke manier om antisemitisme te bestrijden. Dit wordt ook zichtbaar in De Producers. Hij verwoordde het als volgt: “Stap op een zeepkist met Hitler, je gaat verliezen, hij was een groot redenaar. Maar als je hem voor de gek kunt houden, als je mensen om hem kunt laten lachen, win je.”

Bestel nu je tickets voor voor slechts € 20,00 in plaats van € 30,85!