Meepesaant Groningen

Meepesaant Groningen
<
Meepesaant Groningen
Meepesaant Groningen
Meepesaant Groningen
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

De door Marc-Marie Huijbregts en Marcel Musters, van origine in het Tilburgs geschreven voorstelling ‘Meepesaant’ werd in 2011 voor het eerst op de planken gebracht. De schrijvers speelden toen zélf de hoofdrollen. Nu, tien jaar later, brengt BM Producties een eigentijdse bewerking van dit toneelstuk naar het Groninger publiek.

‘Meepesaant’ betekent trouwens ‘tegelijkertijd’ en stamt af van het Franse ‘en passant’. Kom je naar Meepesaant Groningen; dan kom je op de koffie bij Jannie en Rika van der Hoek. Maar uiteraard zullen ook Erwin en Fred meepesaant hun verhalen ten tonele brengen. Meepesaant Groningen volgen we zodoende het tragikomische verhaal van Jannie van der Hoek (Fred Rutting) en Rika Hoeksema – van der Hoek (Erwin Pals); twee zussen uit Groningen die elkaar, door ernstige familieomstandigheden, nog meer nodig hebben dan ooit. Maar of ze dat zelf wel beseffen is nog maar de vraag.

Adres
Akerkstraat 11
9712BD Groningen
Groningen
Nederland

Datum & Tijd
12 en 13 november 2021 in het Der Aa-Theater in Groningen. De voorstelling begint om 19:00 uur.

Meer informatie over de voorstelling, onze algemene voorwaarden en antwoorden op veelgestelde vragen vind je via: www.meepesaantgroningen.nl

Website: www.meepesaantgroningen.nl/zorgpersoneel