Pub Quiz PV UMCG 2021

Pub Quiz PV UMCG 2021

Geen tickets beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen tickets beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Doe mee met de eerste officiële PV UMCG Pub Quiz, editie 2021. Je kunt je inschrijven als teams van max 5 personen. Schrijf je in en maak kans op eeuwige roem, mooie prijzen en natuurlijk de grote wisseltrofee.

De Pub Quiz vind geheel Corona proof, online plaats via een verborgen stream op YouTube; deze kan je eenvoudig delen met je teamgenoten wanneer zij vanuit elders meespelen. Onderlinge communicatie kan in dat geval naar eigen inzicht worden georganiseerd via WhatsApp, Skype, Discord, Teams, Hangouts, Zoom, Roundee of een andere applicatie naar keuze. Zolang er maar 1 persoon is per team die de antwoorden indient. De live score wordt uiteraard ook bijgehouden en is door alle deelnemers te zien.

De Pub Quiz bestaat uit hele diverse onderwerpen, maar we hebben de Quiz zo samengesteld dat er vragen zijn voor iedereen. Het niveau van de vragen is zeer wisselend, omdat het voor iedereen leuk moet zijn om te spelen. Er zijn makkelijkere vragen, moeilijkere vragen en vragen die je eigenlijk wel weet, maar soms nét niet opkomt. Wie weet de meeste vragen juist te beantwoorden en mag zich de winnaars van de online Pub Quiz noemen?

De Pub Quiz vindt plaats op 25 februari tussen 19:30 en 21:30.

Na inschrijving ontvang je van ons en mail met instructies en de deelname link.