WILDLANDS

WILDLANDS
<
WILDLANDS
WILDLANDS
WILDLANDS
WILDLANDS
WILDLANDS
WILDLANDS
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Vaar per boot door de jungle, maak kennis met de olifantenfamilie en bezoek de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. Ontmoet de leeuwen op de Leeuwenberg en stap in de Serenga Safari truck en spot neushoorns, zebra’s, gnoes en giraffen van héél dichtbij. Breng een bezoek aan het nieuwe Raccoon Creek, sta in het Poolstation onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns en ontmoet de speelse zeeleeuwen in een spetterende show.

Coronamaatregelen
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is vanaf 25 mei 2020 weer geopend! Vanaf deze datum is het verplicht om een datum en tijdslot te reserveren voorafgaand aan je bezoek. Nadat je je ticket van ons hebt ontvangen, kun je via deze website jouw gewenste datum en tijdslot reserveren. Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail (het reserveringsticket). Je dient het nieuwe (vervangende) ticket mee te nemen naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen.

Adres
Raadhuisplein 99
7811AP Emmen
Drenthe
Nederland

Baby's en peuters
Baby's en peuters van 0 tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Bij het reserveren van een datum en tijdslot dien je ook het aantal meekomende kinderen tot en met 2 jaar door te geven. 

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Telefoonnummer: 0591 - 850 855

Website: www.wildlands.nl