Van maandag 6 juli tot en met zondag 9 augustus is de klantenservice geopend van ma – vr van 09:00 – 13:00

Apenheul

Apenheul
<
Apenheul
Apenheul
Apenheul
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Herken jezelf in Apenheul

Het leukste dagje uit tussen de loslopende apen: dát is Apenheul. In dit groene dierenpark op de Veluwe ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers. Je ontmoet de dieren dus van heel dichtbij! Bijzonder, grappig én herkenbaar. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen! Grote kans dus, dat ook jij je in één van de apen uit Apenheul herkent. Je komt nog veel meer over ze te weten tijdens de presentaties van de dierverzorgers. Klaar met apen spotten? Klim en klauter dan zelf als een aap door het park of geniet van een biologisch frietje met uitzicht op het gorilla-eiland.

Méér dan een leuk dagje uit
Apenheul is méér dan een leuk dagje uit. Met het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF) beschermen we apen en hun leefgebieden wereldwijd. Veel soortgenoten van de apen die je in Apenheul ontmoet, worden in het wild namelijk met uitsterven bedreigd. Bezoek je Apenheul, dan draag je automatisch je steentje bij aan het Apenheul Natuurbehoudfonds. Met jouw bezoek steun je dus ook de apen in het wild! Wil je meer doen? Drink Apenheul’s eigen Lazy Monkey koffie of koop een sleutelhanger in de souvenirshop voor het goede doel!

Coronamaatregelen
Apenheul is vanaf 18 mei 2020 weer geopend! Vanaf deze datum is het verplicht om een datum en tijdslot te reserveren voorafgaand aan je bezoek. Nadat je je ticket van ons hebt ontvangen, kun je via deze website jouw gewenste datum en tijdslot reserveren. Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail (het tijdslotticket). Je dient zowel ons ticket, als het tijdsslotticket mee te nemen naar Apenheul.

Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen.

Adres
J.C. Wilslaan 21
7313HK Apeldoorn
Gelderland
Nederland

Kinderen
Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang.

Openingstijden
De seizoenen van Apenheul lopen van april tot en met november. Kijk voor de actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Telefoonnummer: 055 - 357 57 00

Website: www.apenheul.nl