BODY WORLDS

BODY WORLDS
<
BODY WORLDS
BODY WORLDS
BODY WORLDS
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Body Worlds: The happiness project

Zin in een bijzonder uitje? Het anatomisch museum BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam neemt je mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam, op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid.

Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van ons lichaam. Ze tonen de functie van organen, maar ook alledaagse ziektes. Sluit je aan bij ruim 40 miljoen bezoekers wereldwijd die je zijn voorgegaan!

Nieuw bij Body Worlds: gratis InBody scan (t.w.v. €35). Benieuwd geworden hoe je eigen lichaam is samengesteld en of je in balans bent? Breng dan zeker een bezoekje aan BODY WORLDS Amsterdam en doe een gratis InBody. De InBody scan gaat verder dan alleen het meten van je BMI. Naast je gewicht en lengte, meet het apparaat namelijk ook de hoeveelheid vet, spieren en vocht wat in je lichaam zit. Dit zijn belangrijkere indicatoren voor je welzijn dan lichaamsgewicht.

Openingstijden
Ga voor actuele openingstijden naar www.bodyworlds.nl

Coronamaatregelen
Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen.