Van maandag 6 juli tot en met zondag 9 augustus is de klantenservice geopend van ma – vr van 09:00 – 13:00

BODY WORLDS

BODY WORLDS
<
BODY WORLDS
BODY WORLDS
BODY WORLDS
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Zin in een bijzonder uitje? Het anatomisch museum BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam neemt je mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam, op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid.

Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van ons lichaam. Ze tonen de functie van organen, maar ook alledaagse ziektes. Sluit je aan bij ruim 40 miljoen bezoekers wereldwijd die je zijn voorgegaan!

Nieuw bij Body Worlds: gratis InBody scan (t.w.v. €35). Benieuwd geworden hoe je eigen lichaam is samengesteld en of je in balans bent? Breng dan zeker een bezoekje aan BODY WORLDS Amsterdam en doe een gratis InBody. De InBody scan gaat verder dan alleen het meten van je BMI. Naast je gewicht en lengte, meet het apparaat namelijk ook de hoeveelheid vet, spieren en vocht wat in je lichaam zit. Dit zijn belangrijkere indicatoren voor je welzijn dan lichaamsgewicht.

Coronamaatregelen
Body Worlds is weer geopend! Vanaf 1 juni is het verplicht om een datum en tijdslot te reserveren voorafgaand aan je bezoek. Nadat je je ticket van ons hebt ontvangen, kun je via deze website jouw gewenste datum en tijdslot reserveren.  Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail (het reserveringsticket). Je dient het nieuwe (vervangende) ticket samen met ons ticket mee te nemen naar Body Worlds.

Had jij reeds een ticket bij ons gekocht zonder promotiecode? Dan kun je jouw ticket omwisselen bij Tours & Tickets op Damrak 26, 1012 LG Amsterdam.

 

Openingstijden
De reguliere openingstijden van BODY WORLDS Amsterdam zijn:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 22.00 uur
Zondag: 09.00 - 20.00 uur

Let op: de laatste toegang is een uur voor sluitingstijd

Ga voor actuele openingstijden naar www.bodyworlds.nl.