Van maandag 6 juli tot en met zondag 9 augustus is de klantenservice geopend van ma – vr van 09:00 – 13:00

DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort
<
DierenPark Amersfoort
DierenPark Amersfoort
DierenPark Amersfoort
DierenPark Amersfoort
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Dé dierentuin voor kinderen
Klauter, kruip, spring en zwaai: in DierenPark Amersfoort raak je letterlijk ondersteboven van de dierenwereld. Een avontuurlijke klimroute loopt dwars door het bosrijke dierenpark. Ga mee op pad en ontdek dé dierentuin voor kinderen.

Klauter tussen de dieren
Zo’n bosrijk park nodigt natuurlijk uit om lekker te ravotten. In DierenPark Amersfoort hoef je daarom helemaal niet netjes op de paden te blijven. Wiebel boven de beer, duik op als een prairiehondje en … vlieg als een ooievaar! Dankzij het vele glas zijn de dieren wel heel dichtbij en jij kunt al je vragen stellen aan de dierverzorgers.  

Doe mee aan Koele Knuffels
Heb jij de jonge olifantjes al samen zien spelen? Ga snel kijken bij de olifantenfamilie, daar zie je wel vier generaties olifanten samen. Ben jij een echte durfal? Doe dan op woensdag, vrijdag of in het weekend mee aan Koele Knuffels en laat een echte vogelspin over je hand lopen. In DierenPark Amersfoort komt de dierenwereld wel heel dichtbij!

Coronamaatregelen
DierenPark Amersfoort is vanaf 25 mei 2020 weer geopend! Vanaf deze datum is het verplicht om een datum en tijdslot te reserveren voorafgaand aan je bezoek. Nadat je je ticket van ons hebt ontvangen, kun je via deze website jouw gewenste datum en tijdslot reserveren. Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail (het tijdslotticket). Je dient zowel ons ticket, als het tijdsslotticket mee te nemen naar DierenPark Amersfoort.

Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen.

Adres
Barchman Wuytierslaan 224
3819AC Amersfoort
Utrecht
Nederland

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden.

Kinderen
Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Rolstoelen
DierenPark Amersfoort is heel goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Voor wie het niet mogelijk is om een eigen rolstoel mee te nemen, is er de optie om een rolstoel te huren voor € 3,00 per dag. Er wordt een borg gevraagd van € 10,00 per rolstoel. Wil je verzekerd zijn van de beschikking over een rolstoel op de dag van je bezoek? Reserveer deze dan telefonisch via de gastenservice: 033-4227100.