Vanwege corona-maatregelen is de klantenservice tijdelijk geopend van ma-vr van 13:00 – 17:00.

Duinrell

Duinrell
<
Duinrell
Duinrell
Duinrell
Duinrell
Duinrell
Duinrell
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Duinrell is vanaf 4 april 2020 weer geopend!

DOE EEN DUINRELL-DAG!

Meer dan 40 attracties
Of je nou van keihard over de kop houdt, of het liever wat kalmer aan doet, met meer dan veertig attracties voor groot en klein beleef je een Duinrell-dag om nooit te vergeten. Voel de wind in je haren in snelle achtbanen, bewonder samen de vrolijkste shows en bepaal in de vele doe-attracties zélf hoe leuk, snel of spannend ze zijn!

Tikibad: het grootste waterpark van de Benelux
Hoog, lang, snel, tollend, met bochten, banden én in het donker … het Tikibad heeft 21 glijbanen voor de hele familie. Voor iedereen kleiner dan 120 cm is er kids waterpark Playa. Kinderen kunnen hier veilig spelen met water en glijden van vier glijbanen. Voor de stoere waterratten zijn er in het Tikibad heel veel gigantisch gave glijbanen, zoals de Blits en de Flits, de Cycloon en de nieuwste glijbaan Triton!

Nieuw: Tikibad Buiten
In de zomer beleef je in het Tikibad nóg meer waterfun, want dan is het vernieuwde buitengebied ook open! Je vindt er onder andere een ligweide met hangmatten en ligstoelen, een verwarmd buitenbad en vijf familieglijbanen. Neem het tegen elkaar op in de family racer Quattro Run en roetsj van de nieuwe half-open glijbaan Green Twist. Voor de kleintjes valt er enorm veel waterplezier te beleven in het kinderbadje en het waterspeelhuis met drie kindvriendelijke glijbanen. Als kers op de taart heeft het Tikibad de allergrootste tipping bucket van Nederland!

Adres
Duinrell 1
2242JP Wassenaar
Zuid-Holland
Nederland

Openingstijden
Duinrell is geopend tot en met 1 november 2020. Kijk voor exacte openingsdagen en -tijden op www.duinrell.nl.

Kinderen
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang op vertoon van legitimatie.

Telefoonnummer: 070 - 5155 255

Website: www.duinrell.nl