Duinrell

Duinrell
<
Duinrell
Duinrell
Duinrell
Duinrell
Duinrell
Duinrell
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Duinrell is vanaf 4 april 2020 weer geopend!

Doe een Duinrell-dag
Doe een Duinrell-dag en ga samen op groot avontuur! Met meer dan veertig attracties voor groot én klein wordt het een dag om nooit meer te vergeten!

Hoog, snel en over de doʞ!
Hoe groter je bent, hoe hoger en sneller de attracties worden. Voor alle helden groter dan 120 cm heeft Duinrell superspannende attracties. Maak een knettersnelle, loodrechte afdaling in achtbaan Falcon, tol in het rond in de duizelingwekkende Mad Mill, laat je natspetteren in de Splash en maak een spectaculaire vlucht in Wild Wings. Vergeet ook geen bezoek te brengen aan het Tikibad, want daar wachten meer dan tien supervette glijbanen op je! Raas naar beneden van de Flits en de Blits, vlieg naar beneden in de megasnelle Tyfoon en ga samen van de nieuwste glijbaan Triton.

Grote avonturen voor kleine helden
Ook met kleintjes beleef je grootse avonturen op Duinrell. Raas samen met jouw mini-held, gillend van de kriebels, door het Duinrell-bos in de Kikkerachtbaan en achtbaan Dragonfly. Is een échte achtbaan nog net iets te spannend? Kies dan voor een rustig ritje in de Locomotion en de Minitrein, wandel door het sprookjesachtige Wonderland of ga lekker spelen in de grote speeltuin. Ook in het Tikibad is klein zijn fijn! Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er namelijk het supertoffe kids waterpark Playa! Kids glijden er (zonder bandjes!) van vier te gekke glijbanen.

NIEUW!
Laat de zomer maar komen! Sinds juli 2019 beleef je niet alleen binnen, maar ook buiten héél veel waterpret. Er zijn nieuwe glijbanen, een verwarmd buitenbad én een gigagave waterspeeltuin voor kinderen. Komt dat zien en vooral beleven deze zomer!

Adres
Duinrell 1
2242JP Wassenaar
Zuid-Holland
Nederland

Openingstijden
Duinrell is geopend tot en met 1 november 2020. Kijk voor exacte openingsdagen en -tijden op www.duinrell.nl.

Kinderen
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang op vertoon van legitimatie.

Telefoonnummer: 070 - 5155 255

Website: www.duinrell.nl