Flight Parking

Flight Parking
<
Flight Parking
Flight Parking
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Flight Parking

Ga je eerdaags op reis en vlieg je daarbij vanaf Schiphol? Het is dan verstandig om je parkeergelegenheid of vervoer op voorhand te regelen. Alleen waar kies je voor? Parkeren op Schiphol tegen hoge kosten, openbaar vervoer, een taxi of je laten afzetten door familie of vrienden? Er is nog een andere optie, namelijk Valet Parking! Valet Parking is snel en gemakkelijk. Je gaat met je voertuig naar de vertrekhallen van Schiphol, waar Flight Parking je voertuig aanneemt en deze veilig parkeert op een beveiligd parkeerterrein. Bij terugkomst staat je voertuig weer gereed voor je op de vertrekhallen, waarna je de reis naar huis kunt vervolgen.

Hoe werkt het reserveren?
1. Ga naar de website en reserveer jouw parkeeractie online.
2. Vul hier je vlucht-, naw- en voertuiggegevens in.
3. Vermeld de kortingscode WNHW voor 15% korting.
4. Kies bij de betaalmethode voor ‘Online’ of ’Bij aankomst’ en bevestig de reservering.
5. Na bevestigen ontvang je een reserveringsbevestiging per e-mail.
6. In de bevestigingsmail staat een parkingvoucher, print deze uit een geef deze aan de chauffeur bij afgifte van het voertuig.

Hoe werkt Valet Parking?
1. Op de door jou van tevoren gereserveerde datum en tijdstip rij je naar de vertrekhallen van Schiphol. Een half uur voor aankomst neem je telefonisch contact op met Flight Parking (telefoonnummers staan in de reserveringsbevestiging)
2. Na de telefonische aanmelding wacht de chauffeur van Flight Parking je op tussen vertrekhal 2 en 3 in de bocht.
3. Na de administratieve handelingen, voertuigcontrole en kilometer registratie overhandig je de sleutel aan de chauffeur.
4. Je kunt vervolgens je weg vervolgen richting de in-checkbalies en de chauffeur parkeert het voertuig op een beveiligd parkeerterrein van Flight Parking.
5. Bij terugkomst op Schiphol neem je weer telefonisch contact op met Flight Parking. Vervolgens zorgt de chauffeur dat hij met het voertuig klaar staat. Dit zal op exact dezelfde locatie zijn als bij de afgifte van het voertuig.

Adres
Flight Parking
Plesmanlaan 2
1171EN BADHOEVEDORP
www.flight-parking.nl
info@flight-parking.nl
Telefoon: 0297-785515