Van maandag 6 juli tot en met zondag 9 augustus is de klantenservice geopend van ma – vr van 09:00 – 13:00

GaiaZOO

GaiaZOO
<
GaiaZOO
GaiaZOO
GaiaZOO
GaiaZOO
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

GaiaZOO

In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is. Sta oog in oog met 's werelds mooiste dieren en maak een complete wereldreis in één dag! In 2019 is de dierentuin verkozen tot ANWB's Leukste uitje van Nederland brons!

Bezoek op de Afrikaanse Savanna de imposante neushoorns, de statige giraffen en natuurlijk de koning der dieren: de indrukwekkende leeuw. Een bijzondere ervaring wacht in Rainforest waar in het apenbos de doodshoofd- en brulapen zelfs boven je hoofd door de takken klauteren! In Taiga speur je vanaf grote hoogte via het 360° panorama uitkijkterras naar berberapen, lynxen en gieren.

Nieuw in de zomer van 2019: 400 flamingo's de grootste flamingo kolonie binnen een Europese dierentuin!

Voor de kids biedt GaiaZOO een waar speel- en klimparadijs met de reusachtige DinoDome: Europa's grootste indoor Dino speelpark en de spannende touwbruggen en spectaculaire nieuwe speeltorens van de SavannaTour.

Coronamaatregelen
GaiaZOO is vanaf 8 juni 2020 weer geopend! Vanaf deze datum is het verplicht om een datum en tijdslot te reserveren voorafgaand aan je bezoek. Nadat je je ticket van ons hebt ontvangen, kun je via deze website jouw gewenste datum en tijdslot reserveren. Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail (het tijdslotticket). Je dient zowel ons ticket, als het tijdsslotticket mee te nemen naar GaiaZOO.

Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen.

Adres
Dentgenbachweg 105
6468PG Kerkrade
Limburg
Nederland

Klik hier voor de actuele openingsdagen en -tijden.

Kinderen
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

Telefoonnummer: 045 - 567 60 70

Website: www.gaiazoo.nl