Van maandag 6 juli tot en met zondag 9 augustus is de klantenservice geopend van ma – vr van 09:00 – 13:00

Linnaeushof

Linnaeushof
<
Linnaeushof
Linnaeushof
Linnaeushof
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

In Europa’s grootste speeltuin staan meer dan 350 speeltoestellen en attracties, genoeg voor urenlang speelplezier. Wat te denken van een ritje in de monorail of naar 10 meter hoogte in de Toffe Toren. Zo heb je uitzicht over alles wat Linnaeushof zo leuk maakt! Misschien ontdek jij wel de piraat in je zelf op het stoere pirateneiland, of durf jij er alleen om heen te varen in een van de waterfietsen? Voor de wat oudere is er ook een speciaal gedeelte met wat meer uitdagende speeltoestellen!

In de kleutertuin vindt men o.a. de grote Zandfabriek, een gethematiseerd kleuterspringkussen en het kleuterverkeersdorp. Tjoeke tjoeke… wat hoor ik daar? Dat moet wel de Speeltuin Express zijn! In Linnaeushof rijdt namelijk iedere dag het treintje, langs de kleutertuin en door de grot bij de wortelberg, durf jij het aan?

Ook wanneer de zon schijnt is het heerlijk vertoeven! Bij mooi weer is namelijk waterspeeltuin 'De Oase' geopend. Droog blijf je hier niet! Kom jij glijden van de waterglijbaan of kom je spelen op de waterwip? Schijnt de zon niet? Niet getreurd Linnaeushof heeft ook 2 overdekte speeltuinen met onder andere botsauto’s, luchtskelters, lachspiegels en een speelkasteel.

Van al dat spelen krijg je trek! Komt dat even goed uit, in een van de horecapunten in Linnaeushof valt vast iets lekkers te scoren! Van een frietje tot een lekker softijsje! Linnaeushof is de perfecte locatie voor een dagje uit met kinderen!

Coronamaatregelen
Linnaeushof is vanaf 27 mei 2020 weer geopend! Vanaf deze datum is het verplicht om een datum en tijdslot te reserveren voorafgaand aan je bezoek. Nadat je je ticket van ons hebt ontvangen, kun je via deze website jouw gewenste datum en tijdslot reserveren. Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail (het tijdslotticket). Je dient zowel ons ticket, als het tijdsslotticket mee te nemen naar Linnaeushof.

Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen.

Openingsdagen en -tijden
Kijk voor de actuele openingsdagen en -tijden op de website van Linnaeushof. 

Adres
Recreatiepark Linnaeushof B.V.
Glipperweg 4c
2104 AK Heemstede (grens Bennebroek)

Kinderen
Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang.

Telefoonnummer: 023-5847624

Website: www.linnaeushof.nl