Van maandag 6 juli tot en met zondag 9 augustus is de klantenservice geopend van ma – vr van 09:00 – 13:00

Lovers Canal Cruise Amsterdam

Lovers Canal Cruise Amsterdam
<
Lovers Canal Cruise Amsterdam
Lovers Canal Cruise Amsterdam
Lovers Canal Cruise Amsterdam
Lovers Canal Cruise Amsterdam
Lovers Canal Cruise Amsterdam
Lovers Canal Cruise Amsterdam
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Lovers Canal Cruise Amsterdam

Geniet van een prachtige rondvaart door de grachten van Amsterdam en laat je verleiden door de schoonheid van onze hoofdstad. De vernieuwde rondvaartboten van Rederij Lovers nemen je een uur lang  mee over de beroemde grachten, die sinds 2010 erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed.

Je verbaast je over de architectuur van de indrukwekkende grachtenpanden en pakhuizen. Je maakt kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden die Amsterdam rijk is.  Zo vaar je onder andere over de Amstel, onder de bekende Magere brug door en langs het wereldberoemde Anne Frank Huis. Vanaf het water bekeken is de Westerkerk mogelijk nog fotogenieker dan vanaf straatniveau.

Een bezoek aan Amsterdam is pas compleet wanneer je de stad vanaf het water hebt beleefd. Stap nu op vanaf Centraal Station en ervaar de schoonheid van onze hoofdstad!

Coronamaatregelen
Lovers Canal Cruise Amsterdam is weer geopend! Vanaf 1 juni is het verplicht om een datum en tijdslot te reserveren voorafgaand aan je bezoek. Nadat je je ticket van ons hebt ontvangen, kun je via deze website jouw gewenste datum en tijdslot reserveren.  Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail (het reserveringsticket). Je dient het nieuwe (vervangende) ticket samen met ons ticket mee te nemen naar Lovers Canal Cruise Amsterdam.

Had jij reeds een ticket bij ons gekocht zonder kortingscode? Dan kun je jouw ticket omwisselen bij Tours & Tickets op Damrak 26, 1012 LG Amsterdam.

Adres
Prins Hendrikkade 25
1012TM Amsterdam
Noord-Holland
Nederland

Vertrektijden
De Amsterdam Canal Cruise vertrekt in het zomerseizoen (16 maart - 3 november) dagelijks elke +/- 15 min, tussen 09:00-22:00 uur en in het winterseizoen (4 november - 15 maart) elke +/- 30 min. russen 09:30 - 21:30 uur vanaf de westzijde van het Centraal Station.

Check-in
Check-in is 20 minuten voor vertrek bij Centraal Station (Raamsdonksteiger). Er hoeft niet van tevoren gereserveerd te worden. De rondvaart duurt een uur.

Website: www.lovers.nl