Beach Resort Makkum

Beach Resort Makkum
<
Beach Resort Makkum
Beach Resort Makkum
Beach Resort Makkum
Beach Resort Makkum
Beach Resort Makkum
Beach Resort Makkum
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Ben je toe aan een ontspannen vakantie of een heerlijk weekendje weg? Ontdek en beleef Friesland vanaf een uniek bungalowpark direct gelegen aan het IJsselmeerstrand. Je vindt er ruime bungalows, luxe villa’s en appartementen, allemaal gelegen aan of dichtbij het water.

Via de zoek en boek functie op de website vind je de accommodatie die precies aan jouw wensen voldoet. Zo heeft iedere accommodatie een eigen interieur en verschillende kenmerken. Wil je bijvoorbeeld de hond meenemen op vakantie? Selecteer dan 'huisdieren toegestaan' en je krijgt alle accommodaties te zien waarbij honden welkom zijn!

Op en rondom het park is echt van alles te beleven. Bezoek de Friese elf steden, verschillende musea of huur een (elektrische) fiets of bootje en ontdek het park en de natuurrijke omgeving.

Ook strandliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Het bungalowpark kent verschillende 'privé'-strandjes en ligt direct gelegen aan het mooie strand van Makkum. Hier kunnen de kleintjes ook heerlijk plezier maken, want het water is tot ver uit de kust kniehoogte diep. Heb je altijd al eens willen surfen? Probeer dan zeker eens een wind- of kitesurfles. Makkum biedt de ideale omstandigheden hiervoor.

Kortom, Beach Resort Makkum biedt een vakantie voor jong en oud waarbij je heerlijk tot rust kunt komen maar ook lekker actief bezig kunt zijn!