Veluwe Vakantieparken

Veluwe Vakantieparken

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Uniek overnachten midden in het mooiste natuurgebied van Nederland
Gewaardeerd in de top 3 meest gastvriendelijke vakantiepark van Europa en een 8,9 voor kindvriendelijkheid. Wist je dat je bij Veluwe Vakantieparken in een heuse boomstam kunt overnachten? 

Of wat dacht je van een slapen in een drakenei? Een ware koninklijke belevenis! Veluwe Vakantieparken biedt met camping de Pampel en camping 't Schinkel een vakantieverblijf voor de hele familie. 

Zelf een caravan of tent? Ook dan kan je je hart ophalen bij Veluwe Vakantieparken. Door de unieke ligging en mooi aangelegde kampeerplaatsen, beleef je een vakantie om nooit te vergeten. 

's Ochtends wakker worden door de fluitende vogels en het geknisper van eekhoorntjes in het bos. Wie weet hebben jullie geluk en kijk je vanuit je vakantieverblijf wel recht in de ogen van een ree of wild zwijn! Of ga je mee met een familie excursie om één van de big five op de Veluwe te spotten? Op camping de Pampel en 't Schinkel bevind je je midden in het mooiste natuurgebied van Nederland. 

Beide parken liggen midden op de Veluwe en dichtbij allerlei attraties. Een ritje met een ouderwetse stoomtrein over de Veluwe mag zeker niet aan uw verblijf ontbreken! Maar ook op de camping zelf zijn tijdens de vakantieperiodes volop activiteiten te beleven. Het ultra luxe sanitair gebouw, een heus hertenbos, zwembad, overdekte speelburcht, theater en het leukste animatieteam maken jouw verblijf compleet!