Vue Bioscopen

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Vue Bioscopen

Vue is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten en een van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big screen entertainment. Vue heeft in Nederland 21 bioscopen in 20 steden. Vue is gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Vouchers
De Vue filmvoucher is alle dagen van de week geldig. De Vue midweek voucher is geldig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, met uitzondering van erkende feestdagen en de kerstvakantie. De vouchers dienen online verzilverd te worden voor een Vue (e-)ticket (zie Bestelvoorwaarden). 

Belangrijke informatie
De vouchers zijn geldig voor één reguliere voorstelling. Voor bijzondere voorstellingen, zoals 3D films en toeslagen voor XD/Dolby Atmos, Dolby Cinema, D-Box, VIP en De Luxe seating dient er aan de kassa een toeslag betaald te worden.

Bioscopen
Kijk voor het actuele filmaanbod, de openingstijden, adresgegevens en vertoningsdata op www.vuecinemas.nl.