De Indische Catering

De Indische Catering
<
De Indische Catering
De Indische Catering
De Indische Catering
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

De Indische Catering levert traditionele Indische gerechten door heel Nederland. Alle gerechten worden op traditionele Indische wijze bereid. Wij zijn al bijna 20 jaar een begrip bij de liefhebbers van de traditionele Indische keuken en sfeer. Onze catering wordt ingezet voor feesten, evenementen en bedrijven. Dankzij onze sterke groei hebben wij in 2016 besloten dat een uitbreiding noodzakelijk is. In januari 2017 is er begonnen met de bouw van een nieuwe bedrijfsloods, waarmee wij nog meer bedrijven en particulieren kunnen bedienen van het meest heerlijke Indonesische eten.

Ook onze foodtrucks waar we 12 jaar geleden mee zijn gestart zijn een groot succes. Ondertussen rijden we met 3 grote oude brandweerwagens in Groningen rond om om af te blussen op elke catering of evenement.

Het belangrijkste is lekker traditioneel Indisch eten en geweldig verwend worden door de gastvrije en vriendelijke medewerkers. Ook bij de catering staan de heerlijk traditioneel Indonesische centraal, samen met de gastvrijheid van onze medewerkers. De Indische Catering onderscheidt zich door de traditionele keuken, het serveren van eten én drinken en het transparante prijsbeleid.

Adres
Wasaweg 11 -1
9723JD Groningen
Groningen
Nederland

E-mailadres: deindischecatering2000@gmail.com

Telefoonnummer: 06 - 53 18 35 45

Website: www.deindischecatering.nl