De Kleine Heerlijkheid

De Kleine Heerlijkheid
<
De Kleine Heerlijkheid
De Kleine Heerlijkheid
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

De Kleine Heerlijkheid is een gezellig huiskamerrestaurant aan het Schuitendiep in Groningen. In 2013 is het restaurant overgenomen door Elbrich Huisman en Zaneta Nemcova welke de zaak met veel liefde en enthousiasme aanpakken.

De Kleine Heerlijkheid staat bekend om zijn goede keuken en gemoedelijke sfeer. Zaneta haar streven is om alles zelf te maken, van het brood bij het voorgerecht tot het ijs bij het dessert. Alle gerechten worden met liefde gemaakt en dat proef je. Zaneta haar basis ligt in de patisserie, dit zorgt soms voor verrassende uitstapjes, hoewel klassieke gerechten ook niet worden geschuwd. Het belangrijkste is echter dat de gerechten puur en vol van smaak zijn. Bijna alle producten die gebruikt worden zijn vers en, wanneer mogelijk, uit de omgeving. Elbrich zorgt voor bijpassende wijnen én ook voor bijzondere bieren kun je hier terecht.

Je kunt er niet alleen heerlijk eten, ook zit je in één van de mooiste en oudste pandjes van Groningen! Het pand stamt uit het begin van de 17e eeuw en heeft een enorme charme. Dit maakt dat je heerlijk kunt eten in een rustige en huiselijke sfeer.

Adres
Schuitendiep 42
9711RD Groningen
Groningen
Nederland

Omdat alles zelf gemaakt wordt, kan er ook bijna overal rekening mee gehouden worden. Heb je (dieet)wensen, geef dit dan van tevoren door.

Telefoonnummer: 050 - 31 31 370

Website: www.dekleineheerlijkheid.nl