Dinercafé Diep

Dinercafé Diep
<
Dinercafé Diep
Dinercafé Diep
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Aan het fraaie Schuitendiep in Groningen, waar vroeger schepen hun turf losten, is dinercafé Diep gevestigd. Het historische pand wat ooit een onderkomen was voor monniken is nu een rustieke en stijlvolle locatie voor het nuttigen van een diner. De keuken biedt lekkernijen uit de hele wereld waarbij rekening wordt gehouden met de seizoenen en onze streek producten uit Groningen.

Dinercafé Diep heeft de beschikking over een terras aan het Schuitendiep; eten met uitzicht op het symbool van de stad Groningen, de Martinitoren. Het terras is er in elk seizoen en in de winter verwarmd. In de zomer is het goed toeven in de binnentuin aan de achterzijde waar je heerlijk rustig kunt genieten van alles wat dinercafé Diep te bieden heeft.

Binnen in dinercafé Diep worden kunstwerken geëxposeerd van regionale kunstenaars. De komende maanden zijn werken van Maya Wildevuur te bewonderen in Diep. Maya Wildevuur heeft haar galerie in de statige 'Ennemaborgh' te Midwolda.

Dinercafé Diep heeft zich sinds september 2005 ontwikkeld tot een hotspot voor mensen die genieten van alles wat dinercafé Diep te bieden heeft, een goed diner in een fraaie ambiance en ontspannen sfeer, dit ondersteund door goede gastvrijheid.

Dinercafé Diep heeft ook een sloep, met deze sloep kun je varen door de grachten van Groningen. Met collega’s, vrienden of familie kun je genieten van verschillende arrangementen. Ook gezellig als bedrijfsuitje; met collega’s genieten op het water, al varend door de grachten van Groningen in onze sloep. Aan boord van de sloep kun je ook vergaderen en uiteraard is de sloep ook zeer geschikt voor een bruiloftsfeest of een 'high tea'.