EKOnoom Biologische producten

EKOnoom Biologische producten

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Biologisch eten is de laatste jaren erg in trek. Het is puur natuur zonder toevoeging van onduidelijke stoffen. Daarom past biologisch uitstekend bij een gezonde leefwijze. Peter van Kampen is in 2001 gestart met het bezorgen van pakketten met biologische groenten en fruit. Nu levert zijn bedrijf EKOnoom iedere week een breed scala aan biologische artikelen aan zo'n 1200 tevreden klanten in heel Noord-Nederland.

Het inpakwerk gebeurt in een karakteristieke Groninger boerderij in het pittoreske dorpje Noordwolde (GR). Je bent welkom om eens te komen kijken hoe wij daar duurzaam werken, zonder verspilling van kostbaar voedsel en met een verantwoord afvalbeleid. 

Elke week stellen we diverse voordelige groenten- en fruitpakketten én complete maaltijdboxen met lekkere recepten samen. Zo zet je elke week eenvoudig een verrassende en gezonde maaltijd op tafel. Bij EKOnoom heb je de unieke mogelijkheid om de inhoud van het pakket te beïnvloeden. Zo heb je nooit een product in je pakket dat je niet wilt! Wij bezorgen graag al je biologische boodschappen. EKOnoom is namelijk een complete online supermarkt met meer dan 2000 biologische artikelen.