Gratis online sportabonnement

Je gratis account aanmaken op FitsnacksTV. 

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast & Apple TV), met meer dan 250 work-outs en elke avond een online livestream les. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

De lessen zijn te volgen via tv, smartphone, computer of tablet. Op deze manier hopen wij en FitSnacks.TV jou een klein beetje balans te bieden en spreken wij onze waardering uit voor elke zorgende die zo hard werkt in deze omstandigheden!

Hoe werkt het?

Klik hier om een account aan te maken en volg daar het stappenplan dat je hier kunt bekijken.

Het is belangrijk dat je eerst een account aanmaakt via je PC of laptop en daarna pas de FitSnacks.TV app installeert op jouw tablet of smartphone. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven.

Let op! Maak een account aan met je eigen e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Gebruik daarna de unieke code: WNHW-UMV-7BI25HK7SE

NB: De service is uitsluitend bestemd voor jou. Het delen van jouw mailadres, wachtwoord + de unieke code wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar.