Van maandag 6 juli tot en met zondag 9 augustus is de klantenservice geopend van ma – vr van 09:00 – 13:00

Electrolux koffiezetapparaat EKF976

Electrolux koffiezetapparaat EKF976

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Electrolux koffiezetapparaat EKF976

Electrolux EKF976 is een stijlvolle en moderne filterkoffiezetter compleet met thermoskan. Hij is uitgevoerd in modern zwart en zilverkleur. De ingebouwde display bevat een aantal technische snufjes die de kwaliteit van het koffiedrinken verhogen.

De voordelen van filterkoffie
Tegenwoordig is men de voordelen van een filterkoffiezetter weer erg gaan waarderen. De koffie smaakt uitstekend, je kunt veel mensen tegelijk bedienen en het aroma zelf reguleren. Verder bevat filterkoffie iets minder schadelijke cholesterolverhogende vetten, die van nature in koffiebonen aanwezig zijn. Deze blijven achter in de permanente filterhouder. De Electrolux EFK976 heeft daarnaast een geïntegreerde waterfilter voor minder kalkaanslag en een pure koffiesmaak.

Je bepaalt zelf de hoeveelheid, het aroma en de tijd
Je kunt met dit apparaat met een vermogen van 1000 W koffie voor maximaal 10 personen tegelijk zetten. Aan de voorkant van de Electrolux EKF976 zit een ingebouwde display met tijdsaanduiding en verschillende tiptoetsen. Je ziet bijvoorbeeld een toets voor aromakeuze. Voor koffie met een intensere smaak loopt het water trager door en verspreidt het zich meer over de gemalen koffie. Daarnaast kun je de tijd automatisch instellen, zodat je bijvoorbeeld wakker wordt met de geur van koffie of opdat deze klaar is zodra een vergadering begint.

Deze koffiezetter is mooi, handig en duurzaam
De combinatie van geborsteld RVS met zwart staat mooi in elke moderne keuken. De belijning is strak en sierlijk. Heel praktisch zijn de antislipbodem en de transparante uitsparing van het waterreservoir van 1,5 liter aan de zijkant. Zo kun je direct zien hoeveel water er nog in zit. Een ingebouwd antidrupsysteem zorgt dat er geen druppels op de warmhoudplaat terechtkomen, ook al haal je de thermoskan eerder weg. Deze thermo schenkkan houdt de koffie een paar uur vers en warm zonder extra elektriciteit. Het permanente filter bespaart de aankoop en het afval van papieren filterzakjes. Je spoelt hem eenvoudig om, koffiedrab is niet schadelijk voor de afvoer. Losse onderdelen kunnen in de vaatwasser. Van deze Electrolux EKF976 zul je vaak en lang plezier hebben.

Ga voor meer specificaties naar het tabblad 'Extra informatie'.

Design
- Soort koffie Gemalen koffie
- Kastontwerp Vrijstaand
- Kleur van het product Zilver
- Ingebouwd display Ja

Prestatie
- Koffiespecialiteit Koffie
- Capaciteit waterreservoir 1.5 l
- Ingebouwde koffiebonenmolen Nee
- Capaciteit kan 1.5 l
- Melkopschuimmethode Geen
- Aantal kopjes per zetbeurt 10

Ergonomie
- Afneembaar waterreservoir Nee

Energie
- Vermogen 1000 W
- Automatisch uitschakelen Ja

Gewicht en omvang
- Hoogte 34.5 cm
- Breedte 17.2 cm
- Diepte 17.2 cm

Overige specificaties
- `Waterreservoir leeg'-indicatie Nee