Vanwege corona-maatregelen is de klantenservice tijdelijk geopend van ma-vr van 13:00 – 17:00.

Looftlighter

Looftlighter
<
Looftlighter
Looftlighter
Looftlighter
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Looftlighter

De Looftlighter is het meest handige product om de BBQ, vuurkorf, kachel of openhaard mee aan te steken. Nooit meer moeilijk doen met (chemische) aanmaak gel, blokjes of vloeistof. Met de Looftlighter maak je super snel vuur op een eenvoudige en milieu vriendelijke manier.

Op het moment dat je de knop van de Looftlighter indrukt komt er extreem hete lucht uit. Je houdt het einde van de Looftlighter net niet tegen de kolen aan tot deze gaan vonken, wat al na enkele seconden zal gebeuren. Bij de eerste vonkjes trek je de Looftlighter 10-15 cm naar achteren, terwijl je de knop ingedrukt houdt. De continue stroom hete lucht zorgt er voor dat je binnen 1 minuut al roodgloeiende kolen hebt. Blijf je de knop langer ingedrukt houden dan zal deze plek snel groter worden. Met als resultaat een volledig hete BBQ of vuurkorf binnen 3 minuten.

Door de Looftlighter te gebruiken houd je ook je handen schoon. Bovendien is het een veilige manier om de barbecue of vuurkorf te starten. De Looftlighter heeft een aluminium bescherming tegen de hitte, waardoor deze snel afkoelt nadat je hem gebruikt hebt. Bovendien is de Looftlighter ook volledig eco-friendly, doordat er geen chemische gassen aan te pas komen.

Ga voor specificaties naar het tabblad 'Extra informatie'.

- Lengte: 49 cm
- Verbruik: 1800 Watt