Van maandag 6 juli tot en met zondag 30 augustus is de klantenservice geopend van ma – vr van 09:00 – 13:00

Medisana PowerRoll XT (45 cm)

Medisana PowerRoll XT (45 cm)
<
Medisana PowerRoll XT (45 cm)
Medisana PowerRoll XT (45 cm)
Medisana PowerRoll XT (45 cm)
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Medisana PowerRoll XT (45 cm)

De PowerRoll XT is de unieke combinatie van diepwerkende spierstimulatie en stabiliteitstraining die snel tot spectaculaire resultaten zal leiden. 
Voor iedereen die actief met zijn lichaam bezig is, is het onderhoud van de spieren belangrijk. Dankzij frequent rollen met de PowerRoll is het mogelijk het bindweefsel in de spieren goed te verzorgen en te zorgen voor die zo essentiële goede doorbloeding. Meer en meer sporters ontdekken de voordelen van het op deze manier onderhouden en herstellen van het bindweefsel en de spieren. 
Door de zeer krachtige massagemotor is het mogelijk om niet alleen de spieren aan het oppervlak te stimuleren, maar juist de dieper gelegen spieren in het lichaam ook de impuls te geven die nodig is. Hierdoor is de PowerRoll in staat een complete work-out van ongekend niveau te leveren. 

De krachtige oplaadbare lithium-ion accu is de krachtbron van de PowerRoll die genoeg kracht bevat om zelfs de veeleisende fitnessbeoefenaar niet in de steek te laten. Het stevige waterdichte massage-oppervlak voorziet in optimale grip en stabiliteit bij diverse oefeningen. Ontdek hoe je op een leuke en eenvoudige manier met relatief weinig ruimte naar een op en top fit figuur kunt toewerken!

- 8 intensiteiten, te bedienen d.m.v. de plus- en minknoppen
- LED-weergave van de gekozen intensiteit
- Oppervlak bestand tegen vocht
- Materiaal hardheid 'HARD'
- Reliëf oppervlak bevordert de massagewerking
- Heroplaadbare Lithium-ion accu met een maximale gebruikersduur van ca. 180 min. (afhankelijk van de gekozen intensiteit)
- Extra lang met afmetingen van ca. 45cm lang, Ø15cm
- Gewicht: ca. 0,9 kg
- 3 jaar garantie