Van maandag 6 juli tot en met zondag 9 augustus is de klantenservice geopend van ma – vr van 09:00 – 13:00

Medisana Voetenbubbelbad FS 881

Medisana Voetenbubbelbad FS 881
<
Medisana Voetenbubbelbad FS 881
Medisana Voetenbubbelbad FS 881
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Medisana Voetenbubbelbad FS 881

Hoe heerlijk is het om na een lange dag werken heerlijk de voeten te kunnen ontspannen met een massage? En bedenk dan eens hoe lekker dat is in combinatie met een voetenbubbelbad met vibratie-voetreflexmassage. Dat gevoel geeft de FS 881 je wanneer je thuis komt!

De FS 881 is voorzien van een warmtefunctie zodat je ondergedompelde voetjes heerlijk op temperatuur blijven terwijl je geniet van een bubbel- of vibratiemassage. Of waarom niet allebei? Want met een druk op de knop, als je wilt zelfs met je teen, verander je het programma heel eenvoudig. Geniet van de voetreflexmassage door je voeten over het massagehulpstuk te bewegen waarbij je zelf de juiste plek en intensiteit van de prikkels kunt bepalen. Dit kan natuurlijk ook prima zonder water, als droge voetmassage.

De onderhoudsvriendelijke FS 881 is ook na gebruik erg handig: het water laat zich heel eenvoudig verwijderen door de schenktuit. Het degelijke materiaal en de duurzame bouw van Medisana zorgen voor een zorgeloze ervaring en daarom krijg je maar liefst 3 jaar garantie op het FS 881 voetenbubbelbad.

- 3-in-1: bubbel- en vibratiemassage plus warmte
- Acupressuur puntmassage
- Intensieve voetreflex-zonemassage
- Anti-slip rubberen voetjes
- Eenvoudige waterafvoer
- Massagehulpstuk
- Handige éénknops-bediening