Proline rijstkoker RC150

Proline rijstkoker RC150
<
Proline rijstkoker RC150
Proline rijstkoker RC150
>

Geen tickets beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen tickets beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Proline rijstkoker RC150

Op je Aziatische kookavonden hoef je niet meer vlak voor de gasten aankomen nog snel de rijst in een pan te koken. In het doemscenario loopt het water over, staat je vuur te hoog en brandt de rijst aan de onderkant van de pan aan. Dat gedoe is verleden tijd na aankoop van deze Proline rijstkoker.

Geautomatiseerd gemakkelijk
Tijdens het koken hoeft de focus niet meer op het koken van de rijst te liggen, want met deze Proline rijstkoker RC150 vul je de bak met rijst en water (maximaal 1,5 liter), zet je de deksel erop en druk je het apparaat met knopje aan. Er is geen omkijken meer naar tijdens en na het koken. Zodra de rijstkoker namelijk de rijst heeft gekookt, houdt die het middels een warmhoudfunctie heerlijk voor je warm. Stiekem toch benieuwd geworden naar hoe snel de rijst van harde rijstkorrels gekookt wordt tot heerlijk en smakelijke rijst, dan kun je altijd door de glazen deksel kijken naar het kookproces.

Veiligheid staat voorop
Voor de optimale veiligheid is de rijstkoker voorzien van hittebestendige handrgepen en antislipvoetjes. Voor een eenvoudige onderhoud is de vulbak volledig uitneembaar en eventueel vaatwasserbestendig.

Deze rijstkoker wordt geleverd met een maatbeker en een rijstlepel.

Ga voor specificaties naar het tabblad 'Extra informatie'.

Specificaties

Kenmerken
Soort pan Rijstkoker

Technische details
Inhoud bak/kan 1.5 l
Uitneembare bak Ja
Vaatwasserbestendige onderdelen Ja
Timer Nee
Droogkookbeveiliging Ja

Kleur
Kleur van het product Wit

Energie
Vermogen 500 W