Ramshorn Casual Cross leren schort

Ramshorn Casual Cross leren schort

Geen tickets beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen tickets beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Ramshorn Casual Cross leren schort

Ben jij een fanatieke thuiskok of BBQ-liefhebber? Het leer van dit stoere Ramshorn schort beschermt je kleding tegen de hitte en vlekken. De gekruiste riemen maken het dragen zo comfortabel dat het schort bij je dagelijkse look hoort. Het schort heeft een handige theedoeklus.

Voor de leren schorten van Ramshorn worden robuuste leersoorten van hoge kwaliteit gebruikt. Dit natuurmateriaal wordt, door het gebruik, mooier met de jaren en geeft het schort een nóg stoerdere uitstraling!

Wegens het gebruik van natuurmateriaal, kan de kleur iets afwijken van de kleuren op de getoonde foto's.

- Echt leer
- Uniek en met de hand gemaakt.
- One size fits all, de gekruiste riemen zijn verstelbaar
- Breedte: 61 cm
- Lengte: 85,5 cm (zonder riemen)
- Gewicht: 0,9 kg
- Voorzien van een leren theedoeklus
- Afnemen kan met een vochtige doek, verder geen onderhoud nodig

Over Ramshorn
Ramshorn staat voor eenvoud, vakmanschap en kwalitiet. Ieder product is met de hand vervaardigd door lokale ambachtslieden. Iedere stap van het productieproces wordt met liefde en precisie uitgevoerd met de mooiste materialen en met oog voor detail. De vrouw achter Ramshorn, Marjolein, heeft als sterrenbeeld "Ram". De naam Ramshorn verwijst naar haar sterrenbeeld en naar het stoere en natuurlijke karakter van de collectie. Allemaal Handcrafted Longstreet Originals; producten die gemaakt worden in De Langstraat in Waalwijk door een gepassioneerd team met vakmensen, een collectie die er mag zijn, echt Dutch Design.