Silk'n ToothWave

Silk'n ToothWave
<
Silk'n ToothWave
Silk'n ToothWave
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Silk'n ToothWave

Silk'n ToothWave is niet zomaar een gewone elektrische tandenborstel. De resultaten die je met dit apparaat kunt verkrijgen verschillen significant met die van alle andere tandenborstels die je kent. Het geheim achter ToothWave is de nieuwe, klinisch bewezen, gepatenteerde en veilige DentalRF technologie. Dankzij deze technologie kan de ToothWave resultaten leveren die vergelijkbaar zijn met die van een mondhygiënist. Behaal resultaten die tot nu toe met andere tandenborstels niet mogelijk waren! ToothWave is ontwikkeld voor het verbeteren van jouw algehele mondgezondheid en het uiterlijk van jouw gebit. Het is het resultaat van talloze tests uitgevoerd op verschillende soorten gebitten.

Hoe werkt het?
Na verloop van tijd en bij dagelijks gebruik kan Silk'n ToothWave je een opmerkelijk verbeterde mondhygiëne bieden. Het apparaat verwijdert niet alleen tandplak, maar in tegenstelling tot andere gewone elektrische en manuele tandenborstels verwijdert het ook verkleuringen, hardnekkige vlekken en zelfs tandsteen (calculus)! Daarnaast vermindert het tandvleesontsteking en zorgt het voor gezonder tandvlees. Dit is allemaal mogelijk dankzij de revolutionaire DentalRF technologie.

Wat is DentalRF-technolgie?
De DentalRF technologie is gebaseerd op het uitzenden van milde radiofrequentiegolven, bestaande uit geladen moleculen, naar het oppervlak van elke tand en kies en zelfs tot onder de tandvleesrand. Deze moleculen destabiliseren de sterke verbindingen die onzuiverheidsmoleculen verbinden met het oppervlak van de tand, tot ze worden losgemaakt en weggespoeld. De onzuiverheidsmoleculen worden vervangen door nieuwe, onschadelijke water- en tandpastamoleculen, die een sterke, beschermende laag vormen. Deze laag beschermt het gebit tegen nieuwe onzuiverheden en voorkomt dat deze zich opnieuw aan het tandoppervlak hechten. Je zult merken dat jouw gebit langer schoon en glad blijft.

Innovatieve opzetborstels
De opzetborstel is een innovatief en speciaal kenmerk van Silk'n ToothWave. Deze bevat twee elektroden en een siliconenstrip die tussen de elektroden ligt. Terwijl radiofrequentiegolven tussen de twee elektroden bewegen, zorgt de siliconenstrip ervoor dat de golven het tandoppervlak bereiken.

Bescherming van je glazuur
Voor de lange levensduur van jouw gebit is het belangrijk dat je jouw gebit goed poetst en jouw tandglazuur, de natuurlijke beschermlaag van jouw gebit, goed verzorgt. ToothWave is ontworpen om beide te doen. Omdat DentalRF technologie al het zware werk doet en de meest hardnekkige verontreinigingen op een veilige manier van jouw gebit verwijdert, zijn de opzetborstels alleen voorzien van niet-schurende zachte of extra zachte borstelharen. Deze borstelharen vegen alle losgekomen verontreinigingen weg zonder het tandglazuur te beschadigen en voorkomen gevoeligheid en pijn.

Behoud je gebitsverzorgingsroutine
Je kunt ToothWave gebruiken met elke soort tandpasta en het is niet nodig om jouw dagelijkse gebitsverzorgingsroutine aan te passen. Poets twee keer per dag gedurende minimaal 2 minuten jouw tanden en ervaar het gevoel van een ultraschoon gebit! Kies tussen drie vibratiesnelheden (hoog, medium en laag). Je kunt ook besluiten jouw tanden zonder trillingen te poetsen. In alle vier de standen is de DentalRF technologie actief. Bij de hoogste vibratiesnelheid (aanbevolen) maakt ToothWave tot 48.000 vibrerende poetsbewegingen per minuut. Dit zorgt ervoor dat de losgemaakte verontreinigingen zachtjes doch grondig worden weggespoeld.

Slimme timer
Silk'n ToothWave is voorzien van een slimme intervaltimer van 30 seconden, die je eraan herinnert om naar het volgende gedeelte van jouw gebit te gaan. Na 2 minuten gebruik wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld, om aan te geven dat je klaar bent met jouw gebitsreiniging. Bij volledige oplading en regelmatig gebruik (tweemaal daags gedurende 2 minuten), gaat Silk’n ToothWave tot wel twee weken lang mee.

Ga voor specificaties naar het tabblad 'Extra informatie'.

Specificaties

Technische details
Soort Sonisch
Aantal poetsstanden 3
Druksensor Nee
Timer Ja
Dertig seconden timer Ja
Gebruikstijd 60 min
Kleur van het product Wit, Zilver
Borstel Langwerpig

Indicatie
LED-indicatoren Ja

Inhoud van de verpakking
Aantal handvatten inbegrepen 1 stuk(s)
Aantal opzetborstels inbegrepen 2 stuk(s)

Energie
Oplaadtijd 4 uur
Indicatie
Batterij bijna leeg indicator Ja

Inhoud van de verpakking
Reinigingsborsteltje Ja
Opbergetui Ja
Gewicht en omvang
Gewicht 194 g