Van maandag 6 juli tot en met zondag 30 augustus is de klantenservice geopend van ma – vr van 09:00 – 13:00

Tefal Cook Right koekenpan Ø 28 cm

Tefal Cook Right koekenpan Ø 28 cm
<
Tefal Cook Right koekenpan Ø 28 cm
Tefal Cook Right koekenpan Ø 28 cm
Tefal Cook Right koekenpan Ø 28 cm
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Tefal Cook Right koekenpan Ø 28 cm

Deze Tefal koekenpan uit de Cook Right serie is voorzien van de sterke en 100% veilige - vrij van PFOA - Tefal anti-aanbaklaag. Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig. Ideaal voor het gezond bereiden van allerlei soorten groenten, vlees en vis.

De rode Thermo-Spot, een warmte-indicator in het midden van de pan, geeft duidelijk aan wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood, zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur.

De koekenpan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De comfortabele handgreep ligt prettig in de hand.

Door de hoge kwaliteit anti-aanbaklaag, waarvan ook de buitenzijde is voorzien, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de koekenpan tot 175°C in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, behalve inductie.

- Formaat koekenpan: Ø 28 cm
- Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie
- Sterke 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag (PFOA-vrij)
- Snel schoon door de hoge kwaliteit Tefal anti-aanbaklaag