Van maandag 6 juli tot en met zondag 30 augustus is de klantenservice geopend van ma – vr van 09:00 – 13:00

Xtorm Power Bank 9.000 Explore

Xtorm Power Bank 9.000 Explore
<
Xtorm Power Bank 9.000 Explore
Xtorm Power Bank 9.000 Explore
Xtorm Power Bank 9.000 Explore
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Xtorm Power Bank 9.000 Explore

De Xtorm Power Bank 9.000 Explore biedt de ideale laadoplossing voor dagelijks gebruik of tijdens een zakenreis of een lange reis. Laadt jouw smartphone, tablet, GoPro of camera op waar en wanneer je dat wilt! Deze Power Bank heeft een interne batterij van 9.000mAh, dit is voldoende energie om een smartphone ongeveer 5 keer op te laden. Daarnaast is het mogelijk om twee apparaten tegelijk op te laden. Bovendien heeft deze back-up accu een stijlvolle uitstraling dankzij de rubberen afwerking.

De Xtorm Power Bank 9.000 Explore heeft een uitneembaar micro USB kabeltje waarmee zowel mobiele apparaten (met micro USB poort) als de Power Bank zelf opgeladen kunnen worden. Deze handige eigenschap zorgt ervoor dat je altijd een kabeltje bij de hand hebt wanneer dat nodig is. Natuurlijk is het ook mogelijk om mobiele apparaten met een ander type USB aansluiting, zoals Apple Lightning, op te laden door gebruik te maken van een andere kabel.

De Xtorm Power Bank 9.000 Explore beschikt over de Quick Charge 3.0 techniek, hierdoor is het mogelijk mobiele apparaten extra snel op te laden. Indien jouw smartphone over deze technologie beschikt, kun je deze tot wel 60% sneller opladen! Op deze manier is de batterij van uw mobiele apparaat in een mum van tijd weer vol. De hoeveelheid batterij die de Power Bank gebruikt heeft, is te zien in één oogopslag. Dit wordt namelijk aangegeven met LED verlichting rondom de aan-uit knop.

- Batterij capaciteit: 9000mAh
- Afmetingen: 109.8x75.2x23mm
- Input: 5V/2A Micro USB
- Output: 2x USB 5V/2,4A (max. 5V/3A)
- Gewicht: 214 gram
- Inclusief: handleiding, micro USB charging cable, USB-C cable