Xtorm Power Station stage

Xtorm Power Station stage
<
Xtorm Power Station stage
Xtorm Power Station stage
Xtorm Power Station stage
>

Geen tickets beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen tickets beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Xtorm Power Station stage

De Xtorm Power Station Stage is dé perfecte oplossing voor het opladen van verschillende Apple apparaten. Zo is de Power Station Stage geschikt om de Apple Watch, iPad mini en iPhone tegelijkertijd te voorzien van nieuwe energie.

De Apple Watch is eenvoudig te plaatsen op de daarvoor bestemde houder. Het laden start automatisch. Links van de Apple Watch kan de iPad mini of iPhone geplaatst worden. Door middel van de ingebouwde Lightning connector start het opladen direct wanneer het apparaat geplaatst wordt.

Aan de achterzijde van de Xtorm Power Station Stage bevinden zich twee USB uitgangen. Hierop kunnen twee extra apparaten worden aangesloten. De Xtorm Power Station Stage is in staat om vier apparaten tegelijkertijd op te laden, terwijl er maar één stopcontact nodig is.

De Xtorm Power Station Stage is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en zorgt hierdoor voor een stijlvolle uitstraling. De Xtorm Power Station Stage is voorzien van een officiële Apple Licentie.

De Xtorm Power Station Stage is de ideale thuisoplossing. Efficiënt opladen van vier mobiele apparaten, zonder dat hier meerdere stopcontacten voor nodig zijn.