2 overnachtingen in de natuur (Gelderland)

2 overnachtingen in de natuur (Gelderland)

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Wakker worden midden in de natuur
Midden in het bos wakker worden en luisteren naar het vroege vogelconcert. Je loom uitrekken in de frisse lucht en met wat geluk opwarmen in de zon. Dat beleef je op dit natuurkampeerterrein in Haarlo, een paradijsje in het wild. Met maximaal vier kampeerders slaap je in een trekkershut. Wie geef jij deze overnachtingen cadeau?

Slapen in de natuur, want buiten gebeurt het
Het kampeerterrein ligt in de bossen, met uitzicht op akkers en weilanden. Bij mooi weer woon je de hele dag voor je hut, want buiten gebeurt het. Sportieve kampeerders halen hier hun hart op: wandel door het boer’nland, kies een fietsroute of peddel met een kano in de Berkel. Op een bankje voor de hut zitten en een vuurtje stoken in de vuurkorf mag natuurlijk ook.

Comfortabele accommodatie met alles wat je nodig hebt
De voorzieningen in de trekkershut zijn eenvoudig maar goed. Een kookstel, verwarming (3 euro per nacht), elektra en wifi zijn aanwezig. Keukenspullen (pannen, borden, kopjes en bestek) en beddengoed dienen worden meegebracht. Er zijn buitenkachels of vuurpotten op het kampeerterrein. Daarnaast vind je goede sanitaire voorzieningen, een speelveldje met speeltoestellen en een slechtweeraccommodatie met bibliotheek. Alle ingrediënten voor twee bijzondere overnachtingen zijn aanwezig.

Exclusief toeristenbelasting 1 euro p.p.p.n.

Locatie
Gelderland (In Haarlo)

Details

Aantal personen: 4
Duur: 2 nachten
Beschikbaar: maart t/m oktober

Extra
• Midden in het bos
• Talloze buitenactiviteiten
• Eenvoudige maar goede voorzieningen, gratis wifi
• Wandel- en fietsroutes vanaf het terrein
• Exclusief toeristenbelasting 1 euro p.p.p.n.