Ballonvaart

Ballonvaart

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Onvergetelijke ervaring in de lucht
Langzaam stijg je op vanaf het opstijgveld. Een heel bijzonder moment, omdat het heel onwerkelijk aanvoelt. Toch gebeurt het echt; jij zit in een luchtballon! Je zwaait naar het grondteam en eventuele supporters die steeds kleiner worden. De piloot stuurt de ballon met de branders naar grotere hoogte. Het resultaat? Een prachtig uitzicht op het Nederlandse landschap. 

In een luchtballon geniet je van de rust en het prachtige uitzicht
Tijdens de ballonvaart neemt de professionele en enthousiaste begeleiding je mee op een geweldige reis naar een andere wereld. Voel je de adrenaline door je lijf wanneer de ballon met grote kracht opstijgt? Het uitzicht is prachtig: een glooiend landschap met natuurgebieden die aan je voorbij trekken. Van hoogtevrees heb je geen last, omdat de ballon los van de grond is. Als een vrije vogel geniet je van de rust!

Een belevenis van begin tot eind
Niet alleen het geweldige uitzicht maakt deze ballonvaart bijzonder. De professionele begeleiding betrekt je volledig bij deze ballonvaart. Door de grondige uitleg van de piloot maak je het echt samen mee. Daardoor geniet je van deze belevenis van begin tot eind. De ballonvaart duurt gemiddeld 1 uur. Het totale programma is in totaal 3,5 uur. Je sluit de luchtballonervaring af met een champagne ritueel en neemt een ballonvaart-pin in ontvangst. Een mooie herinnering aan een prachtige belevenis.

Locatie
Diverse locaties

Details
Aantal personen: 1
Duur: 3.5 uur
Beschikbaar: In het weekend

Extra
• Onvergetelijke ervaring in de lucht
• Prachtige ballonvaart op diverse locaties
• Voel de adrenaline en kijk je ogen uit
• Professionele en enthousiaste begeleiding
• Traditioneel champagne ritueel en verfrissing tijdens de vaart
• Veilig vervoer terug naar de opstijglocatie
• Inclusief passagiersverzekeringen, vergunningen en licenties