Airsoft

Airsoft

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Airsoft: de tactische schietsport van nu
Schietsport Airsoft is een uitdagend spel waarin je met teams op spannende missies gaat. Net als bij Paintball win je het spel door met replica vuurwapens je tegenstanders uit te schakelen. Als je eenmaal de adrenaline ervaart, wil je blijven spelen! 

Elke missie met een andere uitdaging
Je schiet met een Airsoftwapen op je tegenstanders. Je munitie bestaat uit 75 kleine en harde plastic balletjes van 6mm. Uiteraard krijg je een goede uitrusting zoals een veiligheidsbril en mondkap om jezelf te beschermen. Voorafgaand aan het spel krijg je een uitgebreide uitleg over het wapen, het veld en de regels. Vorm teams, doe je uitrusting aan, kies je wapen en… de strijd kan beginnen! Aan het eind van de dag ontvang je een gratis digitale groepsfoto.

Verschillende speelvelden en locaties
Je kunt Airsoft op elk moment van de dag spelen. De velden zijn goed verlicht waardoor je ook in de avond goed kunt Airsoften. Met verschillende speelvelden en missies zoals Capture the Flag en Build your Tower. Alle velden hebben een andere inrichting en grootte. En dat maakt het ook extra uitdagend!

Locatie
Diverse locaties

Details
Aantal personen: 2
Duur: 2,5 uur
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• Actief militair spel
• Voel de adrenaline door je lijf
• Echte teamsport
• Diverse locaties
• Inclusief beschermingsmateriaal en groepsfoto
• Vanaf 18 jaar