Blokarten aan het strand van IJmuiden - 1,5 uur

Blokarten aan het strand van IJmuiden - 1,5 uur

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Adrenaline en spektakel in een blokart
Blokarten is voor iedereen! Met een bloedgang over het strand suizen en genieten van een geweldige wendbaarheid. Geen wonder dat blokarten zo populair is. Adrenaline en spektakel zijn bij deze sport gegarandeerd. Dankzij het uitstekende materiaal en de ervaren instructeurs kan iedereen deze strandsport beoefenen. Een perfect cadeau voor de durfal.

Haal het maximale uit je blokart
Blokarten is zeer makkelijk te leren. Na een korte uitleg van 10 minuten stap je direct zelf de blokart in. Je rijdt een uur in je eigen kart zonder te wisselen. Binnen een paar rondjes krijg je het onder de knie en ervaar je hoe je het maximale uit je blokart haalt, Misschien haal je wel een snelheid van 60 km per uur! Tijdens het rijden blijven de instructeurs uiteraard de hele tijd aanwezig voor extra tips en advies.

Racen in IJmuiden aan Zee
De sportieve kustplaats IJmuiden aan Zee is de thuisbasis. De zeer brede zandplaat is onafhankelijk van het getij. Door de aangegeven evenementenzone is het mogelijk om het hele jaar te blokarten. Je kunt blokarten op weekenddagen en regelmatig doordeweeks. Ook tijdens het drukke zomerseizoen wordt er gewoon gereden. Je hebt alle ruimte, zonder andere strandbezoekers in de weg te zitten.

Goed om te weten
De uitvoering van de belevenis is afhankelijk van de weersomstandigheden. Als er te weinig wind staat om te blokarten wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. De routebeschrijving wordt verstuurd na je reservering.

Locatie
Ijmuiden strand

Details
Aantal personen: 1
Duur: 1.5 uur
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• Heerlijke race langs IJmuiden aan Zee
• Snelheid tot wel 60 km per uur
• Ervaren instructeurs
• Veilig racen over het strand