GlowGolf gezinsarrangement

GlowGolf gezinsarrangement

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

GlowGolf is een superleuke activiteit en maakt van minigolf een geheel nieuwe ervaring. Sla samen met je gezin, vrienden of collega een balletje op de glow in the dark minigolfbaan. De vele hindernissen dagen je uit om een hole-in-one te slaan en maken het spel uitdagend voor jong en oud. Midigolf was nog nooit zo spectaculair. 

Golfen in fluorescerend decor
Ontdek de magische wereld van glow in the dark midgetgolf en speel golf in een waanzinnig fluorescerend decor. De golfbanen hebben verschillende thema’s zoals Avontuur, Land en Zee, Avontuurlijke reis en Hollywood. De baan heeft fraaie decorstukken en hier en daar speciale effecten om de beleving nog groter te maken. Lekker 90's: alles is uitgelicht door blacklights. De bekende lichten brengen volwassenen weer naar het verleden en voor kinderen ziet het er cool uit.

Een balletje slaan is fun voor jong en oud
Met onze speciale 3D brillen (optioneel, 1,25 per stuk) wordt de beleving nog groter. De vloeren, wanden en decorstukken lijken diepte te krijgen en maken het spel ook meer uitdagend Gaat het jullie lukken om de hindernissen te omzeilen? Geef die bal maar een lekkere slinger!

Locaties
Je kunt Glowgolf het hele jaar doorspelen op de locaties Capelle a/d IJssel, Eindhoven, Enschede en Rotterdam. In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco’s voor een koel rondje golf. Vanwege COVID-19 geldt er maximaal 2 personen per reservering, met uitzondering van gezinnen en kinderfeestjes.

Locatie
Capelle a/d Ijssel, Eindhoven, Enschede en Rotterdam

Details
Aantal personen: 4
Duur: 2 á 3 uur
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• Minigolf spelen in een waanzinnig fluorescerend decor
• Speel op een overdekte glow in the dark minigolfbaan
• Verschillende thema’s per baan
• Spel voor jong en oud
• Baan met blacklights
• Exclusief: 3D brillen voor gemiddeld 1,25 per stuk