Klimmen tussen de Veluwse bomen

Klimmen tussen de Veluwse bomen

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Wandelen tussen de bomen in klimpark
Spectaculaire routes met ruim zestig hindernissen voor jong en oud wachten op je in het natuurklimpark. Tussen hemel en aarde wandelen, je gewichtloos voelen en zoeven langs een draad, balancerend van boom tot boom. Je verlaat de vaste grond onder je voeten tot maximaal 9 meter. Gevaarlijk? Je zit continue gezekerd aan de veiligheidskabel. Ervaren instructeurs leggen je helder uit wat je (niet) moet doen. Je legt je eigen route af, in het oog gehouden door trainers. Altijd staat veiligheid voorop. Voor de jongere bezoekers is er speciaal een kidsparcours. Na deze stoere ervaring kun je onder het genot van een drankje nagenieten in een bosrijke omgeving.

Inclusief drankje naar keuze.
-Toegang vanaf 1.20m. Als volwassene blijf je altijd verantwoordelijk voor je kind(eren). Je dient dan ook op het park aanwezig te zijn gedurende de klimtijd van je kind(eren). Dit geldt tot 12 jaar. Inclusief drankje naar keuze.

-Het is noodzakelijk om vooraf minimaal 24 uur van te voren te reserveren via contactformulier Klimbos Ermelo en aan te geven dat het om tickets gaat ,verkregen via DoenKado

Locatie
Ermelo

Details
Aantal personen: 4
Duur: 2.5 uur
Beschikbaar: maart t/m november

Extra
• Bomen klimmen in outdoor belevingspark
• 9 meter boven de grond
• Ruim 60 hindernissen
• Ervaren instructeurs
• Speciaal kidsparcours, toegang vanaf 1,20m
• Inclusief drankje naar keuze