Offroad en Tank rijden

Offroad en Tank rijden

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Leg het uitdagende parcours af met verschillende vervoersmiddelen
Zin in actie en afwisseling? Deze belevenis bestaat uit 5 verschillende activiteiten en duurt in totaal 2,5 uur. Geschikt voor iedereen die offroad wilt gaan en op zoek is naar avontuur.

Wie heeft ze niet voorbij rijden? De Segways. Een elektronisch systeem waakt erover dat je in evenwicht blijft. Door middel van je gewicht te verplaatsen kan je vooruit, achteruit en bochtjes maken. Onze Segway beschikt over offroad banden. Dat betekent eerst even oefenen en dan de obstakels overwinnen op het offroad parcours. Het rupsvoertuig lijkt op een Segway maar rijdt als een tank met rupsbanden. Door middel van je gewicht te verplaatsen kan je sturen. Je gaat op een uitdagend offroad parcours met deze tank op pad.

Ook met de quad ga je offroad. Eerst leer je de basis technieken van het quadrijden. Die heb je hard nodig bij het volgende parcours: het bos. In het bos parcours staan verschillende spectaculaire hindernissen opgebouwd. Nu je de quad tijdens het behendigheids parcours beter weet te beheersen is het tijd voor spektakel!

Vervolgens kun je nog gaan crossen op mini bikes. Een motorrijbewijs is niet nodig. Een automatische versnellingsbak zorgt ervoor dat je alleen maar gas hoeft te geven en te remmen. Het gasgeven laat je wel uit je hoofd wanneer je de hindernisbaan ziet. Geen gevaar want je voeten zet je zo aan de grond, alleen betekent dat wel meteen een strafpunt. Weet jij foutloos het parcours uit te rijden, of strand je op één van de hindernissen?

Locatie
Almere

Details
Aantal personen: 1
Duur: 2.5 uur
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• Off-road rijden in de natuur
• Op quads, tanks, segways en minibikes
• Verschillende parcoursen en hindernissen
• Geen motorrijbewijs nodig