Op pad met de schaapsherder

Op pad met de schaapsherder

Geen tickets beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen tickets beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Hiken met levende maaimachines
Met de schaapsherder ga je hiken in het Zuid-Limburgse Epen. Hij beheert en bewaakt met veel liefde zijn kudde voor 400 schapen. Je loopt een paar uur mee met deze levende maaimachines en komt meer te weten over hun bijzondere rol in dit landschap. Een origineel en ontspannen uitje in de natuur, met als beloning een picknick. Wie geef jij deze belevenis cadeau?

Ontdek de Zuid-Limburgse bodem
Op één van de mooiste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland ontmoet je talloze schaapskuddes. Kijk hoe 400 schapen hun koppen bij elkaar steken en gulzig grazen in de wei. Een echte belevenis! Om dit boerenleven beter te leren kennen ga je samen met schaapsherder Ger Lardinois op pad in de schitterende omgeving van de Schaapskooi Mergelland. Geniet van schitterende vergezichten op hellingbossen en kleurrijke akkers!

Leer meer over de bijzondere streekeigen schapen
Je gaat picknicken en wandelen in het glooiende Limburgse landschap, vergeet je wandelschoenen dus niet! Tijdens de wandeling en de picknick vertelt de herder over het leven van de unieke en streekeigen schapen en de bijzondere rol die ze vervullen bij het beheer van de kalkgraslanden en natuurterreinen. Een uniek dagje uit in Zuid-Nederland.

Locatie
Epen

Details
Aantal personen: 2
Duur: 4 uur
Beschikbaar: April t/m eind november (maandag t/m vrijdag)

Extra
• Heerlijk dagje in de Limburgse natuur
• Wandelen met de herder en zijn schapen
• Picknicken met de schaapsherder
• Vergeet je wandelschoenen niet
• Inclusief picknick