Rondvaart Delft

Rondvaart Delft

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Verken schilderstad Delft vanaf de grachtengordel
Wanneer je Delft vanaf de eeuwenoude grachtengordel bekijkt, leer je de stad pas écht goed kennen. Tijdens deze ontspannen rondvaart maak je kennis met deze schilderachtige stad. Terwijl je onder de eeuwenoude boogbruggen vaart, vertelt een ervaren team van schippers en gidsen je alles over de geschiedenis van de stad van Willem van Oranje. Wie geef jij deze rondvaart Delft cadeau?

Varen langs Delftse historische bezienswaardigheden
Voor een succesvolle stedentrip kunnen de highlights van de stad niet ontbreken. Vanaf de grachten bekijk je de Oude kerk en de Markt en zie je met eigen ogen waarom deze stad zoveel mensen inspireert. Terwijl jij relaxt vanaf de boot de stad bekijkt, vertellen de vriendelijke gidsen je alles wat je moet weten over deze historische stad. Na deze rondvaart weet je alles over Johannes Vermeer, Delfts Blauw én de vaderlandse geschiedenis.

Al 50 jaar dé rondvaart van Delft
De comfortabele schepen tijdens deze rondvaart zijn van het Delfts-grachten type. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle weersomstandigheden en varen ze met een volledig geopend of gesloten glazen dak. Al 50 jaar koersen de schepen over deze grachten en zijn daarmee een echte klassieker in de Prinsenstad.

Locatie
Delft

Details
Aantal personen: 2
Duur: 45 minuten
Beschikbaar: 1 april t/m 31 oktober, 7 dagen in de week. Ieder heel uur vanaf 11.00 tot 17.00 uur

Extra
• Historisch Delft ontdekken
• 50 jaar dé rondvaart van Delft
• Ervaren schippers
• Voor elke weeromstandigheid
• Op loopafstand van toeristische trekpleisters
• Met e-ticket op elk moment instappen