Rondvaart Havens Rotterdam

Rondvaart Havens Rotterdam

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Een rondvaart langs alle hoogtepunten van Rotterdam
Zin in een dagje uit waar je meer van de stad Rotterdam te weten komt? Stap dan op het comfortabele passagierschip “Nehalennia” en maak een boottocht in de moderne Wereldhavenstad Rotterdam. Na een ontspannen rondvaart met echt Rotterdams accent streep je alle highlights van Rotterdam af. Wie geef jij deze diverse bootexcursie cadeau?

Ontdek het Manhattan aan de Maas vanaf het water
Onze 2 uur durende boottocht begint in het hart van Rotterdam waar het nostalgische passagiersschip je meeneemt op een uitgebreide haventocht. Een tour langs de thuishaven van vrachtgiganten, ferry’s, cruiseschepen en sleepboten. Onderweg kijk je uit op de beroemde Rotterdamse skyline met haar architectonische bruggen en indrukwekkende hoogbouw. Deze moderne stad wordt niet voor niets het Manhattan aan de Maas genoemd!

Leer Rotterdam kennen op de Rotterdamse manier
De tocht met audiovisuele gids (in Nederlands, Engels en Duits) geeft je na afloop een andere kijk op deze wereldhaven. Probeer ook zeker te luisteren naar de ‘platte Rotterdamse’ uitleg terwijl je onder andere meer over de Erasmusbrug, Euromast, Waalhaven, de SS Rotterdam en het oude Hotel “New York” leert. Dit maakt jouw Rotterdamse ervaring compleet en een boottocht om niet snel te vergeten…

Goed om te weten
Je kunt inschepen vanaf een halfuur voor afvaart, inscheping wordt afgesloten 5 min voor vertrek. Op het buitendek komt je in contact met de gezonde lucht en heb je een open panoramisch zicht, in de binnensalon zit je beschut van de wind en regen.

Locatie
Rotterdam

Details
Aantal personen: 1
Duur: 2 uur
Beschikbaar: 12 juni 2021 t/m 31 oktober 2021 
De vertrektijden zijn om 10.00 en 13.00 uur 

Extra
• Bootexcursie door de haven van Rotterdam
• Comfortabele en ontspannen boottocht
• Audiovisuele rondleiding met Rotterdams accent
• Langs de haven, de Erasmusbrug en Hotel New York
• Wees 30 min van tevoren aanwezig
• Reserveren verplicht (24 uur van tevoren)