Vogelexcursie Oostvaardersplassen

Vogelexcursie Oostvaardersplassen

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Ontdek de vliegende bevolking van de Oostvaardersplassen
Leer alles over het leefgebied van de majestueuze zeearend, het kleurrijke ijsvogeltje en de zingende blauwborst tijdens een vogelexcursie in de Oostvaardersplassen. Een vogelgids vertelt je alles over dit natuurgebied en haar vliegende bevolking. Ideaal cadeau voor iemand die van de natuur wil genieten op een duurzame en respectvolle manier.

Excursie door rijk en uniek moerasgebied
Tijdens deze excursie wandel je 4 uur in de Oostvaardersplassen. In dit unieke moerasgebied voel je de magie van de natuur. Je baant je weg door rietvlaktes, ruige graslanden en bossen. Onderweg loop je naar uitkijkpunten en vogelschuilhutten zodat je een goed zicht krijgt op het leefgebied van talloze vogels. Vergeet je wandelschoenen zeker niet!

Welke dieren spot jij tijdens deze wandeling?
Kan jij het ijsvogeltje, zeearend, blauwborst, bruine kiekendief, grote zilverreiger, lepelaar spotten tijdens deze tocht? Naast deze gevederde vrienden stuit je misschien ook wel op konikpaarden, heck-runderen, edelherten en vossen. De gids vertelt je uiteraard waar je moet kijken om niets te missen. Dus neem je verrekijker en camera mee en ontdek dit bijzondere stukje natuur van Nederland.

Locatie
Oostvaardersplassen

Details
Aantal personen: 2
Duur: 3 tot 4 uur
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• Vogelexcursie door uniek vogelparadijs
• 4 uur wandelen in de Oostvaardersplassen
• Ervaren en enthousiaste vogelgidsen
• Voor natuurliefhebbers