Zwemmen met haaien

Zwemmen met haaien

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Zwemmen met haaien in zoutwateraquarium
Heb je altijd al eens willen zwemmen met haaien? Voor iedereen, van jong tot oud is het nu mogelijk om in een speciaal hiervoor ontworpen duikkooi tussen de haaien te zwemmen en deze zelfs te voeden. Je krijgt ook een exclusieve rondleiding in het grootste zoutwateraquarium van Zeeland waarin je meer over deze waanzinnige dieren leert. Wie geef jij dit avontuurlijke uitje cadeau?

Leer over de dieren die in het Bluereef Aquarium Zeeland leven
Kom alles te weten over het onderwaterleven van de Oosterschelde, Noordzee en de tropische haaien in Bluereef Aquarium Zeeland. Tijdens een rondleiding krijg je een kijkje bij de kraamkamer van de haaien en roggen en vertelt de begeleiding meer over de quarantaine en het filtersysteem. Daarna helpen de dierenverzorgers je met het voeren van deze fascinerende dieren. Trek dus gauw je wetsuit aan, het is hoog tijd om het water in te gaan!

Naar de haaien
Zwemmen langs witpuntrifhaaien, luipaardhaaien, pijlstaartroggen en tropische vissen zoals de clownvis is een echte ervaring. Je gaat letterlijk naar de haaien en het kan gewoon in Nederland! Je gaat in een wetsuit met duikbril en snorkel in een speciaal ontworpen duikkooi zwemmen tussen diverse haaien en andere dieren uit de onderwaterwereld. Tijdens deze experience kun je de verschillende soorten haaien voeren met een voertang.

Goed om te weten
Exclusief entreeprijs park. Bij deze belevenis is een aankoop van het entreeticket verplicht. Neem je afgedrukte voucher mee naar het park. Voor het arrangement dien je minimaal 45 minuten van te voren op het park aanwezig te zijn. Neem je eigen handdoek en zwemkleding, badschoenen of slippers mee. Gemaakte reserveringen kunnen niet worden verzet.

Locatie
Vrouwenpolder

Details
Aantal personen: 1
Duur: 1 uur
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• Zwemmen tussen rifhaaien en pijlstaartroggen
• Rondleiding achter de schermen van het Bluereef Aquarium Zeeland
• Grootste zoutwateraquarium van Zeeland
• Begeleiding professionele dierenverzorgers
• Exclusief: Entreeprijs park en badkleding. Entreeticket aquarium verplicht
• Vereist: je afgedrukte voucher en 45 min van tevoren aanwezig zijn