Escaperoom Amsterdam 2 personen

Escaperoom Amsterdam 2 personen

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Puzzels oplossen in de eerste escaperoom van Nederland
Kan jij ontsnappen uit de eerste escaperoom van Nederland? Hiervoor moet je out-of-the-box-denkend allerlei puzzels, raadsels en mysteries oplossen. Als dit lukt, dan vind je uiteindelijk de masterkey en zo de weg naar buiten. Een tof uitje waar teamwork centraal staat. 

Op eigen kracht het mysterie ontrafelen
Een escape room is ontzettend spannend om te doen! Door teamwork, heldere communicatie en de nodige creativiteit kunnen jij en team binnen de tijd ontsnappen. Het is dan ook een echte teamprestatie, dus je leert je vrienden, familie of collega’s nog beter kennen! De napret is ongekend wanneer jij en je team op eigen kracht en binnen de tijd ontsnappen.

Durf jij dit breinbrekende spel aan?
Deze escape room is de eerste en misschien wel leukste escape room van Nederland. Er zijn geen horror elementen, maar het is wel heel spannend of je het binnen de tijd gaat redden. Je kunt kiezen uit twee escape rooms: The Professor en Madame X. Ga op zoek naar verborgen aanwijzingen in de kamer en probeer de cryptische aanwijzingen te ontcijferen. Lukt het jullie om dit breinbrekende spel zonder hints te spelen?

Locatie
Amsterdam

Details
Aantal personen: 2
Duur: 1 uur en 15 minuten
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• Spannende spelbelevenis voor iedereen
• Eerste escape room van Nederland
• Teamwork prestatie
• Escape rooms met eigen thema
• Begeleiding voor en tijdens het spel
• Inclusief welkomstdrankje