Escaperoom Eindhoven 4 personen

Escaperoom Eindhoven 4 personen

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Los de puzzels op en probeer te ontsnappen uit de kamer
Spelletjes liefhebbers opgelet! Sluit je met een groepje vrienden of collega’s op en probeer in 60 minuten te ontsnappen uit de escape room. Hiervoor moet je out-of-the-box-denkend allerlei puzzels, raadsels en mysteries oplossen. Als dit lukt, dan vind je uiteindelijk de masterkey en zo de weg naar buiten. Een tof uitje waar teamwork centraal staat. Wie geef jij dit spannende spel in de eerste escaperoom van Nederland cadeau?

Op eigen kracht het mysterie oplossen
Een escape room is ontzettend spannend om te doen! Door teamwork, heldere communicatie en de nodige creativiteit kunnen jij en team binnen de tijd ontsnappen. Het is dan ook een echte teamprestatie, dus je leert je vrienden, familie of collega’s nog beter kennen! Iedereen komt razend enthousiast de kamer uit, zeker als het jou en je team op eigen kracht en binnen de tijd lukt om te ontsnappen.

Durf jij dit breinbrekende spel aan?
Deze escape room is de eerste en misschien wel leukste escape room van Nederland. Er zijn geen horror elementen, maar het is wel heel spannend of je het binnen de tijd gaat redden. Je kunt kiezen uit twee escape rooms: The Professor en Madame X. Ga op zoek naar verborgen aanwijzingen in de kamer en probeer de cryptische aanwijzingen te ontcijferen. Lukt het jullie om dit breinbrekende spel zonder hints te spelen?

Locatie
Eindhoven

Details
Aantal personen: 4
Duur: 1 uur en 15 minuten
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• Ontsnap uit de eerste escape room van Nederland!
• Spannende spelbelevenis voor iedereen
• Eerste escape room van Nederland
• Teamwork prestatie
• Escape rooms met eigen thema
• Begeleiding voor en tijdens het spel
• Inclusief welkomstdrankje