Eventsbakery - Airsoft

Eventsbakery - Airsoft
<
Eventsbakery - Airsoft
Eventsbakery - Airsoft
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Eventsbakery - Airsoft

Als je denkt dat paintball uitdagend is en bol staat van de actie dan heb je zeker nog nooit Airsoft gespeeld… Airsoft is een militaire simulatie waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen om uitdagende missies te volbrengen. Bij Airsoft wordt gebruikgemaakt van 1:1 replica’s van bestaande wapens. Het uiterlijk komt exact overeen met wapens van het leger en politie, van M16's tot MP5's. Je schiet met plastic balletjes van 6 mm (BB’s).

Je gebruikt echte legeruitrusting om een onvergetelijke ervaring op te doen. Je bent nog nooit zo afhankelijk geweest van je teamgenoten… en als je eenmaal de adrenaline van Airsoft ervaren hebt, blijf je terugkomen!

LET OP!
Galaxy Airsoft
Op de locaties in Nederland wordt een aangepaste airsoft variant gespeeld in verband met de wetgeving in Nederland. De airsoft wapens komen rechtstreeks uit een star wars film en je speelt een aantal geweldige missies na.

 

Adres
Merksplassesteenweg 104
2310 Rijkevorsel

Belgium

Openingsdagen & -tijden
Geopend van maandag tot en met zaterdag. 1e kerstdag gesloten. 

Inclusief
Inclusief huur wapen, masker, overal en 75 balletjes.

Reserveren  
Reserveren is verplicht! Dit kan via www.eventsbakery.nl. Airsoften is mogelijk op de volgende locaties: Rotterdam, Ermelo, Nijmegen en Rijkevorsel (BE).

LET OP: je moet minimaal 18 jaar zijn voor deelname (minimaal 16 jaar voor de locatie Rijkevorsel (BE))

Website: www.eventsbakery.nl