Kickbiken op de Veluwe

Kickbiken op de Veluwe

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Verken de prachtige Veluwe op een kickbike
Geniet op kickbikes volop van de schitterende omgeving. Na een lichte klim de Posbank op word je rijkelijk beloond met een lekkere lange roetsj naar beneden, een spannende supersnelle afdaling ‘down hill’ de Veluwe. Tijdens deze steptocht heb je alle vrijheid om de prachtige omgeving te verkennen.

Kickbiken is steppen voor volwassen
Een kickbike valt het beste te vergelijken met een ‘super step’. De kickbike heeft grote luchtbanden en daardoor behaal je hoge snelheden. Het geeft kinderen én volwassenen een kick. Maar let op: voor een snelle afdaling wacht eerst een pittige klim. De beloning volgt snel, als je puur door de zwaartekracht naar beneden suist. Met de goede remmen kom je ook altijd weer veilig tot stilstand. Sportiever kun je niet buiten zijn!

Mis niets van de schitterende Veluwezoom
Kies een route van 1,5 uur of 2,5 uur en start bij het Veluwetransferium in Rheden. Na een korte uitleg step je in no-time over het mooiste natuurgebied van Nederland. Het heuvelachtige landschap is perfect om de ultieme kick van het steppen te ervaren. Je krijgt een Down Hill Steproute mee zodat je niets van de prachtige Posbank mist en de ideale ervaring met kickbiken krijgt.

Vergeet niet je sportieve schoenen, makkelijke kleding en een beetje conditie mee te nemen. Dat verhoogt de feestvreugde. 

Locatie
Veluwezoom

Details
Aantal personen: 4
Duur: 3 uur
Beschikbaar: dinsdag t/m zondag 10:00 tot 17:00. Tijdens schoolvakanties ook op maandag.

Extra
• Verken de prachtige Veluwe op een kickbike
• 1,5 uur of 2,5 uur durende steptocht
• Steppen door de Veluwezoom
• Sportief uitje met snelle afdalingen
• Mooiste natuurgebied van Nederland
• Inclusief Down Hill Steproute
• Voor deelnemers vanaf 10 jaar.