Ogreen Mood Machine - Platycerium Kokodama

Ogreen Mood Machine - Platycerium Kokodama
<
Ogreen Mood Machine - Platycerium Kokodama
Ogreen Mood Machine - Platycerium Kokodama
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Ogreen Mood Machine - Platycerium Kokodama

Hertengeweitjes zijn bijna niet meer weg te denken uit de designwereld. Vintage, modern, strak of juist rommelig - het stukje natuur staat goed in elk interieur. Maar wil je toch liever iets origineels, ga dan voor dit plantenhertengewei! 

De Platycerium wordt ook wel hertshoorn genoemd, omdat de vorm van zijn bladeren doet denken aan de hoorns van een hert. De varen doet het, net als in de natuur, het beste als hangplant en daarom wordt deze Platycerium geleverd in een Kokodama bol. Geïnspireerd door de Japanse bonsai-techniek is de Kokodama een en al natuur. Een perfecte match met de hertshoorn dus. De Platycerium krijgt graag 1x per week een flinke plens water. Zet hem onder de kraan in de gootsteen en laat hem daarna goed uitlekken. Net als andere varens is het goed om de plant regelmatig te nevelen met een plantenspuit.

• Potmaat: 17 cm
• Hoogte: 40 cm

Deze Ogreen Mood Machine wordt geleverd in een Kokodama bol.

Verzorging
• Lichte plek of halfschaduw, nooit in de volle zon
• 1x per week een flinke scheut water, altijd laten uitlekken. In de 
   winter minder water, maar laat hem nooit uitdrogen
• Ideale temperatuur: 15 - 20 graden
• Let op: deze plant is niet geschikt voor consumptie

Garantie
De standaard garantie die wij bieden, is niet van toepassing op levende planten. Ogreen werkt samen met de beste kwekers en is trots op de hoge kwaliteit waar het merk voor staat. Gaat het toch niet goed met jouw plant en heb je vragen? Dan staat Ogreen altijd voor je klaar met tips en oplossingen.

Om de vitaliteit van de planten te kunnen garanderen worden ze rechtstreeks vanuit de leverancier naar jou toegestuurd. De levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen.