Paintball

Paintball

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Laat de adrenaline door je lijf gieren
Paintball is een stoer en sportief spel waarin je al rennend en duikend de tegenstander probeert uit te schakelen. Met de modernste uitrusting op zak blijf je schieten totdat je team wint. Probeer niet geraakt te worden, anders kom je niet goed uit de verf. Zin in een potje avontuur en adrenaline kick? Geef dan dit tactische spel paintball cadeau.

Schiet op je tegenstander en win de strijd
De dag begint met het aantrekken van een stoer paintball tenue, bestaande uit een masker, overall en een wapen. Daarna gaat het los! In 2,5 uur heb jij de tijd om 50 paintballs op je tegenstander af te vuren. Haal diep adem, kijk om je heen en trek een snelle sprint naar de vlag. Weet jij de tegenstander te verslaan? Tip van Doenkado: het spel is onvoorspelbaar, je hebt de overwinning pas als het spel écht afgelopen is. Na afloop krijg je de groepsfoto van jou en je medespelers gratis per mail toegestuurd.

Paintballen in verschillende arena’s
Aan het strand, in een boerderij of in een loods.. Je kunt met dit arrangement op meerdere locaties paintballen. Kies je favoriete arena in Antwerpen, Ermelo, Ewijk, Moordrecht Nuenen of Rotterdam. De locaties zijn goed verlicht, dus ook als het donker is kan het paintballen doorgaan. Deelname vanaf 18 jaar.

Locatie
Keuze uit Antwerpen, Ermelo, Ewijk, Moordrecht, Nuenen en Rotterdam.

Details
Aantal personen: 2
Duur: 2.5 uur
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• Actief en adrenaline spel
• Echte teamsport
• Inclusief beschermingsmateriaal
• Gratis groepsfoto
• Diverse locaties
• Vanaf 18 jaar